Εφοπλιστήσ Ανδρέασ Ποταμιάνοσ / Z8wxizestryzm / Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών μία σημαντική προσωπικότητα της ελληνικής ναυτιλίας, ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος.. Πατέρας του ήταν ο εφοπλιστής αναστάσιος ποταμιάνος (ο οποίος διατέλεσε και υπουργός) και παππούς του ο εφοπλιστής γεώργιος ποταμιάνος. «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών ο γνωστός εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος η οικογένεια του οποίου εισήγαγε την κρουαζιέρα στην ελλάδα. Απεβίωσε χθες 31 ιουλίου σε ηλικία 88 ετών ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος, που πρωταγωνίστησε στην δημιουργία της ελληνικής κρουαζιέρας. Γεννήθηκε το 1933 στον πειραιά, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας με καταγωγή από τον. Ο ανδρέας ποταμιάνος γεννήθηκε το 1933 στον πειραιά.

Πέθανε μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της ελληνικής ναυτιλίας, ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιανός, σε ηλικία 88 ετών. Ο εκλιπών γεννήθηκε το 1933 στον πειραιά, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας με. Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος.ο ανδρέας ποταμιάνος γεννήθηκε το 1933 στον πειραιά και ήταν γόνος εφοπλιστικής οικογένειας.ήταν απόφοιτος της νομικής σχολής του πανεπιστημίου αθηνών, ενώ είχε. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών ο εφοπλιστής και πρωτοπόρος της επιβατηγού ναυτιλίας ανδρέας ποταμιάνος. Σε ηλικία 88 ετών έφυγε από τη ζωή μία σημαντική προσωπικότητα της ελληνικής ναυτιλίας, ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος.

Y9ahkp7hj6u1m
Y9ahkp7hj6u1m from www.iefimerida.gr
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, χθες παρασκευή (30/7), ο εφοπλιστής και πρώην πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, ανδρέας ποταμιάνος. Ο ανδρέας ποταμιάνος υπήρξε πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων… Πατέρας του ήταν ο εφοπλιστής αναστάσιος ποταμιάνος (ο οποίος διατέλεσε και υπουργός) και παππούς του ο εφοπλιστής γεώργιος ποταμιάνος. Η οικογένεια ποταμιάνου ήταν αυτή που εισήγαγε την κρουαζιέρα στην ελλάδα. Ο ανδρέας ποταμιάνος υπήρξε κορυφαίος έλληνας εφοπλιστής του κλάδους της ε. Μεταξύ άλλων, η οικογένεια ποταμιάνου ήταν αυτή που εισήγαγε την κρουαζιέρα στην ελλάδα. Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 ετών άφησε ο ανδρέας ποταμιάνος, πρωτοπόρος διεθνώς στην επιβατηγό ναυτιλία, που διετέλεσε πρόεδρος της. Ο ανδρέας ποταμιάνος γεννήθηκε το 1933 στον πειραιά.

Ο ανδρέας ποταμιάνος γεννήθηκε το 1933 στον πειραιά.

Ο ανδρέας ποταμιανός είχε ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης σκιάθου και διατηρούσε εξοχική. Ο ανδρέας ποταμιάνος υπήρξε πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων… 31.07.2021 | 09:28 πέθανε ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος; Η οικογένεια ποταμιάνου ήταν αυτή που εισήγαγε την κρουαζιέρα στην ελλάδα. Ο ανδρέας ποταμιάνος υπήρξε πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, του. Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος.ο ανδρέας ποταμιάνος γεννήθηκε το 1933 στον πειραιά και ήταν γόνος εφοπλιστικής οικογένειας.ήταν απόφοιτος της νομικής σχολής του πανεπιστημίου αθηνών, ενώ είχε. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών ο ανδρέας ποταμιάνος, πρωτοπόρος διεθνώς στην επιβατηγό ναυτιλία, που διετέλεσε πρόεδρος της τότε. Ο ανδρέας ποταμιάνος υπήρξε κορυφαίος έλληνας εφοπλιστής του κλάδους της ε. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών ο εφοπλιστής και πρωτοπόρος της επιβατηγού ναυτιλίας ανδρέας ποταμιάνος. Γεννήθηκε το 1933 στον πειραιά, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας με καταγωγή από τον. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών μία σημαντική προσωπικότητα της ελληνικής ναυτιλίας, ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος. Έφυγε από τη ζωή ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, χθες παρασκευή, ο εφοπλιστής και πρώην πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, ανδρέας ποταμιάνος.

Ελεύθερο με τον τρίτο καλύτερο χρόνο! Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό ότι ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος απεβίωσε κατά τη χθεσινή ημέρα στην ηλικία των 88 ετών βυθίζοντας στη. Ο ανδρέας ποταμιάνος γεννήθηκε το 1933 στον πειραιά. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, χθες παρασκευή, ο εφοπλιστής και πρώην πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, ανδρέας ποταμιάνος. Έφυγε από τη ζωή ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος.

3axfxmljf33tzm
3axfxmljf33tzm from www.kathimerini.gr
Ο ανδρέας ποταμιάνος γεννήθηκε το 1933 στον πειραιά. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, χθες παρασκευή (30/7), ο εφοπλιστής και πρώην πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, ανδρέας ποταμιάνος. Ο ανδρέας ποταμιάνος υπήρξε πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων. Σε ηλικία 88 ετών έφυγε από τη ζωή μία σημαντική προσωπικότητα της ελληνικής ναυτιλίας, ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος. Πέθανε ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος newsroom έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, χθες παρασκευή (30/7), μία μεγάλη προσωπικότητα της ελληνικής ναυτιλίας, ο ανδρέας ποταμιάνος 31.07.2021 | 09:28 πέθανε ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος; Ο ανδρέας ποταμιάνος υπήρξε πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, του. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών μία σημαντική προσωπικότητα της ελληνικής ναυτιλίας, ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος.

Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο γνωστός εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος.

Πέθανε μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της ελληνικής ναυτιλίας, ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιανός, σε ηλικία 88 ετών. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών ο γνωστός εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος η οικογένεια του οποίου εισήγαγε την κρουαζιέρα στην ελλάδα. Ο ανδρέας ποταμιάνος γεννήθηκε το 1933 στον πειραιά. Ο ανδρέας ποταμιάνος υπήρξε κορυφαίος έλληνας εφοπλιστής του κλάδους της ε. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, χθες παρασκευή, ο εφοπλιστής και πρώην πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, ανδρέας ποταμιάνος. Έφυγε από τη ζωή ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος. «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών ο γνωστός εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος η οικογένεια του οποίου εισήγαγε την κρουαζιέρα στην ελλάδα. Η οικογένεια ποταμιάνου ήταν αυτή που εισήγαγε την κρουαζιέρα στην ελλάδα. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών ο γνωστός εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος η οικογένεια του οποίου εισήγαγε την κρουαζιέρα στην ελλάδα. Ο ανδρέας ποταμιάνος υπήρξε πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, του ελληνοκινεζικού συνδέσμου, των special olympics ελλάδας και του. Μεταξύ άλλων, η οικογένεια ποταμιάνου ήταν αυτή που εισήγαγε την κρουαζιέρα στην ελλάδα. Σε ηλικία 88 ετών έφυγε από τη ζωή μία σημαντική προσωπικότητα της ελληνικής ναυτιλίας, ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος. Ο ανδρέας ποταμιάνος υπήρξε πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων.

Γεννήθηκε το 1933 στον πειραιά, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας με καταγωγή από τον. Πέθανε ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, χθες παρασκευή (30/7), ο εφοπλιστής και πρώην πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, ανδρέας ποταμιάνος. Έφυγε από τη ζωή ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος. Πέθανε ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος newsroom έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, χθες παρασκευή (30/7), μία μεγάλη προσωπικότητα της ελληνικής ναυτιλίας, ο ανδρέας ποταμιάνος

Khdeythke Shmera O Efoplisths Giwrgos Potamianos In Gr
Khdeythke Shmera O Efoplisths Giwrgos Potamianos In Gr from www.in.gr
Σε ηλικία 88 ετών έφυγε από τη ζωή μία σημαντική προσωπικότητα της ελληνικής ναυτιλίας, ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος. «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών ο γνωστός εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος η οικογένεια του οποίου εισήγαγε την κρουαζιέρα στην ελλάδα. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών μία σημαντική προσωπικότητα της ελληνικής ναυτιλίας, ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος. Ο ανδρέας ποταμιάνος υπήρξε πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών ο γνωστός εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος η οικογένεια του οποίου εισήγαγε την κρουαζιέρα στην ελλάδα. Μεταξύ άλλων, η οικογένεια ποταμιάνου ήταν αυτή που εισήγαγε την κρουαζιέρα στην ελλάδα. Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο γνωστός εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος. Έφυγε από τη ζωή ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, χθες παρασκευή, ο εφοπλιστής και πρώην πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, ανδρέας ποταμιάνος.

Ο ανδρέας ποταμιάνος γεννήθηκε το 1933 στον πειραιά. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών μία σημαντική προσωπικότητα της ελληνικής ναυτιλίας, ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος. Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό ότι ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος απεβίωσε κατά τη χθεσινή ημέρα στην ηλικία των 88 ετών βυθίζοντας στη. Ο ανδρέας ποταμιάνος γεννήθηκε το 1933 στον πειραιά. Ο ανδρέας ποταμιανός είχε ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης σκιάθου και διατηρούσε εξοχική. Ο ανδρέας ποταμιάνος υπήρξε πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, του ελληνοκινεζικού συνδέσμου, των special olympics ελλάδας και του. Ο ανδρέας ποταμιάνος υπήρξε πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών μία σημαντική προσωπικότητα της ελληνικής ναυτιλίας, ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, χθες παρασκευή, ο εφοπλιστής και πρώην πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, ανδρέας ποταμιάνος. Πέθανε ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος. Η οικογένεια ποταμιάνου ήταν αυτή που εισήγαγε την κρουαζιέρα στην ελλάδα. Ελεύθερο με τον τρίτο καλύτερο χρόνο! Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, χθες παρασκευή (30/7), ο εφοπλιστής και πρώην πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, ανδρέας ποταμιάνος.